Arama
Arama Sonuçları
“Başkan kim? Baltacı mı Erbilgin mi?”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu İl Başkanlığı, yerel seçim sonuçları neticesinde yönetimi devralan Cumhuriyet Halk Partisi’nin tutumlarını değerlendirdi. MHP İl Başkanlığında basın ile bir araya gelen MHP Yönetimi, rahatsız olduğu bazı noktalara dikkat çekti. Düzenlenen toplantıda konuşma yapan MHP Kastamonu İl Başkanı Emre Şahin, Belediye’de MHP’li arkadaşlarına mobing uygulandığını iddia etti.
Baltacı'dan canlı yayında bomba açıklamalar!
Halk TV canlı yayınına katılan Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Kastamonu sahilinde ‘Üç Hilal’ dönemi...
31 Mart yerel seçimlerinde CHP yönetimindeki Cide ve AK Parti yönetimindeki İnebolu Belediyelerinde MHP dönemi başladı.
Hanönü'nün yeni Başkanı start verdi!
31 Mart Yerel Seçimlerinde Hanönü Belediye Başkanı olarak seçilen Metin Yamalı mazbatasını alarak görevine başladı. Devir teslim töreninin ardından göreve başlayan Belediye Başkanı Metin Yamalı, “Koltuğa ve makama oturmak için gelmedik. İlçemizin daha iyi bir noktaya gelmesi için ekip olarak çalışacağız ”dedi.
İhsangazi yeniden Hayati Başkan dedi!
Sandıkların yüzde 100’ü açılmasıyla birlikte, İhsangazi'de sonuçlar netleşti.
Bahçeli'den seçim yorumu: 'Mesaj mühim
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart seçimlerinin sonuçlarına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Bahçeli; “Aziz milletimizin sandık vasıtasıyla verdiği mesaj mühimdir' dedi.
Tosya yeniden MHP'nin
Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, yüzde 43,55 oy oranıyla yeniden Belediye Başkanı seçildi.
Aydın; 'Bu şehre ihanet etmiş birisisin!'
MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın'dan, AK Parti Adayı Tahsin Babaş'a sert çıkış geldi. Aydın; "Madem iftira atıyoruz da neden çıkıp tek kelime edemedin? Biz kimseye iftira atmayız. Sadece gerçekleri söyleriz.  İnsanın yalan söylerken yüzü kızarır ama sende kızaracak yüz de kalmamış. Gerçekler ortaya çıktığında acaba ne diyeceksin? Sen bu şehre ihanet etmiş birisisin' dedi.
Yüksel Aydın ile ilgili videoyu yayınladı
AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın’ın adamları tarafından bir gazetecinin darp edildiğini iddia etti.
Kastamonu’da kaç aday var? İşte kesin liste
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala partilerin belediye başkanı, belediye meclisi ve İl Genel Meclisi aday listelerini vermesi için Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından açıklanan seçim takvimi 20 Şubat itibariyle sona erdi. Adaylığı için başvuru yapılan siyasi parti ve bağımsız adaylara ilişkin kesin listeler, il ve ilçe seçim kurullarınca ilan edildi.
Cumhur İttifakı'nın ilçe başkanları arasında aday krizi
MHP Taşköprü İlçe Başkanı Rıdvan Uçar ile AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı Hüseyin Erol arasında aday krizi yaşandı.
Ellezler, Belediye Meclisi'ne talip!
MHP Kastamonu'da Belediye Meclis Üye adaylarını netleştirdi. MHP Kastamonu Belediye Meclis Üye Adayı olan Tuncay Yüceilyas Ellezler, üye adaylığının kesinleştiğini dile getirerek; 'Mehmet Feyzi Efendi Hazretlerinin de söylediği gibi 'Bu yol hak yolu devam edin evlatlarım' dediği bu duâlı yolda, rabbim bizleri muvaffak eylesin' dedi.
Yüksel Aydın 'Jandarmaya tokat' iddiası hakkında konuştu!
TV366 ve Açıksöz TV'nin ortak yayını olan Gündem Özel'in konuğu olan MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, 'Jandarmaya tokat' iddiaları üzerine konuştu. Aydın açıklamasında; “Milliyetçi Hareket Partisi’nin geçmişi ve bunun mensuplarının, jandarmaya, polise bakış açısını Hikmet’in anlamasını beklemiyorum. Jandarma orada bana haksız yere de olsa bir tokat vursa, ben öbür yanağımı dönerim. Bu ahlaksızlığı devam ettirme” ifadelerine yer verdi.
MHP, Kastamonu’da 3 ilçe adayını açıkladı
Kastamonu 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde adayların açıklanma süreci devam ediyor.
Erbilgin; 'AK Parti ve MHP'den ret cevabı aldık'
Canlı yayında konuşan CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin; "Hem Milliyetçi Hareket Partisi Yüksel Aydın ve AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü'den randevu talep ettik. Ama her iki taraftan da ret cevabı aldık" dedi.
Aydın; "Hakkımızda ithamlar yapıldı, doğru değil"
MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın,  Kastamonu Belediyesi'ni ziyaret etti. Aydın ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Hakkımızda aslı astarı olmayan ithamlar yapıldı. Bunların hiçbiri doğru değil. Çalışanlarımızın ne kadar kıymetli olduğunu herkesten daha iyi biliriz. Bizler memleketimizi sevdiğimiz kadar, belediyemizi ve personelimizi de seviyoruz. Arkadaşlarımızın en iyi şartlarda en iyi hizmeti verebilmesi adına en güzel imkanları sağlayacağız."
Kastamonu’da tartışma yaratan cümleyi Bakan da kurdu!
AK Parti Kastamonu Aday Tanıtım Toplantısı, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ın katılımıyla Hüsnü Tandoğan Spor Salonu’nda gerçekleşti.
Aydın; 'Sözümü tutmazsam hesabını sorun!'
31 Mart Yerel seçimlerinde aday gösterilen MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, tekstil fabrikalarındaki işçilerle bir araya geldi. Kastamonu’yu çok daha güzel bir şehir haline getirmek istediği için aday olduğunu belirten Aydın, projelerini anlattı. Olmayacak projeler gösterip hayal satmadıklarını, oy için halkı kandırmadıklarını kaydeden Aydın, görev süresi boyunca verdiği sözlerini tutmazsa kendisinden hesap sorulmasını istedi.
Baltacı’dan Topçuoğlu’na destek!
Hasan Baltacı: “Tuğer Topçuoğlu MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın'a gereğini söylemiş”
Yüksel Aydın'dan çok sert tepki: 'Haram zıkkım olsun!'
Başkan Adayı Yüksel Aydın,  eski belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu'nun geçtiğimiz günlerde CHP'ye üye olan oğlu Ahmet Tuğer Topçuoğlu'nu sert sözlerle eleştirdi. Aydın açıklamasında; "O babanın lokmalarıyla büyüdünüz. Kimsiniz siz de Milliyetçi Hareket Partisi'ne ayar vereceksiniz! Haram zıkkım olsun" dedi.
Başkan Vidinlioğlu açtı ağzını yumdu gözünü!
MHP Kastamonu İl Başkanlığı tarafından düzenlenen teşkilat toplantısında konuşan Başkan Vidinlioğlu, AK Parti Milletvekili Serap Ekmekci'nin Merkez İlçe Toplantısında dile getirdiği '20 belediyeyi de alacağız' sözlerine karşılık cevap verdi. Başkan Vidinlioğlu konuşmasında şu ifadeleri kullandı; "Biz 30 tane belediyeyi alacağız, otuz otuz! Bazı yerlerde çifte katlayacağız da öyle alacağız onun için 30 tane biz alacağız."
Vidinlioğlu, sessizliğini bozdu: 'Bunu gördük'
MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın tarafından düzenlenen basın toplantısında; MHP İl Başkanı Emre Şahin ve Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu da konuştu. Toplantıda konuşan Vidinlioğlu; başkan adayı olarak gösterilmemesinin ardından ifade edilen bazı söylemlere 'siyasetin çıkış kapısı yoktur'' sözleriyle gönderme yaptı.
Erdoğan Berber, hayatını kaybetti
Kastamonu'da; Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatında yıllardır farklı görevlerde bulunan Erdoğan Berber, hayatını kaybetti.
Hanönü MHP’de istifa depremi!
Hanönü ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Metin Arıkan dahil ilçe yönetimi istifa etti.
MHP'da aday krizi; başkan ve yönetimi istifa etti
Kastamonu'nun Doğanyurt ilçesinde MHP teşkilatında aday krizi yaşanıyor.
Kaderin cilvesi
Milliyetçi Hareket Partisi’nde Yüksel Aydın’ın Kastamonu Belediye Başkan adayı gösterilmesi ve AK Parti’de de Tahsin Babaş’ın bir kez daha aday olarak sahneye çıkmasıyla; akıllara 31 Mart 2019 yerel seçimleri geldi…
Bahçeli’den Vidinlioğlu’na kötü sürpriz
31 Mart Yerel Seçimlere sayılı günler kala partilerin seçim hazırlıkları hızlandı
‘Kimseye MHP’yi yok saydırmayız’
Aylardır merakla beklenen “AK Parti ve MHP Kastamonu’da ittifak yapacak mı?” sorusu da nihayet cevabını buldu. AK Parti MHP’nin büyük ortağı olduğu Cumhur İttifakı, Kastamonu’da ayrı adaylarla seçime girme kararı aldılar.
Bitmeyen film: Keşmekeş!
31 Mart 2024 Yerel seçimleri yaklaşırken; gözler genel merkezlere çevrildi. Kastamonu’da son dönemlerin en heyecanlı seçimlerinden birine sahne olacak olan süreç öncesinde de; siyasi partiler, ince eleyip sık dokurken; Kastamonu kamuoyunun tek gündem maddesi de; belirlenecek adaylar ve olası ihtimaller oldu.